För dig med hund

Om du är en stolt hundägare, vill du troligen gärna skämma bort den lite då och då. Då kan en månadsprenumeration på en spännande, innehållsrik låda vara den perfekta lösningen.

Din hund kommer att älska att få bli bortskämd. Det är enkelt att hitta denna fantastiska box, bara klicka här och beställ på nätet.

Miljövänligt och nyttigt

Hundgodiset som finns med i Rockybox är 100% klimatkompenserat. Dessutom nyttigt för hunden. Detta bidrar till en fin framtid för både din hund och för vår miljö. Vidare innehåller boxen leksaker och accessoarer av hög kvalitet. Dessutom får du med träningstips för att stimulera din hunds utveckling, så det blir roligt för både din hund och dig att öva på nya trix tillsammans. Innehållet i varje box har ett värde över 400 kr och du kommer finna att det kommer vara värt varenda krona.

Omsorgsfullt utvalt innehåll

Du får hem en spännande låda direkt till dörren, med noga utvalda leksaker, godis och accessoarer som därmed kommer ge din hund stor glädje i timmar. Storleken på boxen väljer du utifrån storleken på din hund, därmed anpassas innehållet i lådan direkt efter din hunds behov. Du får produkter från nya varumärken varje månad.