Julklappar till din katt

Julen ligger runt hörnet och det börjar bli dags att starta planeringen. Mat ska planeras men det absolut viktigaste är såklart julklapparna till nära och kära, och framförallt till din katt.

Gör en lista

När det gäller julklapparna så börja med att göra en lista på alla du ska köpa till. Till exempel familj, vänner, kollegor och, framför allt, dina fyrbenta vänner. Det finns nog inte många kattföräldrar som inte köper något kul till sina pälsklingar.

Förslag på kattens julklappar

Det första vi tänker på är leksaker till katten. Gärna saker som kan aktivera missen som kanske annars hellre äter och sover. Ta en titt på nätet så kan du hitta många bra aktiveringsleksaker som kan underhålla länge.

Något annat som katter brukar uppskatta är lekdjur. Dels kan de gosa med dem eller exempelvis öva sina jakttalanger. Klösbrädor är en mycket bra julklapp både för dig och för missen. De får en chans att trimma klorna och du slipper förstörda möbler eller gardiner.

Sist men inte minst så har vi årets julklapp år efter år inröstad av katter landet över. Det är så klart kattmynta. På så sätt kan missen slappna av efter all aktiveringslek och klösande.